امداد تی وی یکی از مراکز بزرگ تعمیر تلویزیون سه بعدی در تهران است . این مرکز با بیش از ۳۰ سال سابقه کاری ، در زمینه تعمیر انواع برندهای مختلف و مدل های متفاوت تلویزیون فعالیت داشته و با تضمین تعمیرات تعمیر و سرویس کاران خود توانسته است اعتماد مشتریان را به خود جلب نماید.
در صورتی که ساکن تهران هستید و تلویزیون سه بعدی شما با اشکالاتی روبرو شده که قادر به رفع آن نیستید ، می توانید با امداد تی وی که مرکز تعمیر تلویزیون 3D است ، تماس بگیرید. – تعمیر تلویزیون سه بعدی ال جیامداد تی وی : مرکز تخصصی تعمیر تلویزیون سه بعدی در تهران
مهم نیست در کجای تهران ساکن باشید ، زیرا این مرکز خدمات خود را به سراسر تهران گسترش داده و در کوتاه ترین زمان ممکن سرویسکاران ماهر متخصص و مجرب خود را برای تعمیر دستگاه به محل مورد نظر مشتری اعزام می کند.
تعمیرکاران امداد تی وی قبل از تعمیر تلویزیون ابتدا به طور کامل دستگاه را ارزیابی می کنند و پس از تشخیص مشکل هزینه های لازم را براورد نموده و در اختیار مشتری قرار می دهند و پس از اعلام رضایت مشتری کارهای مربوط به تعمیرات را انجام می دهند.
– تعمیر تلویزیون سه بعدی سامسونگ
– تعمیر تلویزیون سه بعدی سونی
– تعمیر تلویزیون سه بعدی پاناسونیک
– تعمیر بک لایت تلویزیون
– تعمیر تلویزیون سه بعدی در منزل
– تعمیر تلویزیون ال ای دی شکسته
– تعمیر تلویزیون سه بعدی توشیبا
– تعمیر تلویزیون سه بعدی جی وی سی
– تعمیر تلویزیون خمیده سامسونگ
– تعمیر انواع تلویزیون های ایرانی و خارجی
– تعمیرکار تلویزیون سه بعدی در غرب تهران
– تعمیرکار تلویزیون سه بعدی در شرق تهران
– تعمیرکار تلویزیون سه بعدی در شمال تهران
– تعمیرکار تلویزیون سه بعدی در جنوب تهران
تلویزیون سه بعدی چیست؟
تلویزیون سه بعدی یک نوع نمایشگر تلویزیونی است که یک جلوه سه بعدی را امکان پذیر می کند ، به طوری که بیننده درک می کند که یک تصویر دارای عمق ، ارتفاع و عرض است . این عمل به طور مشابه با اشیا در دنیای واقعی می باشد.
در بینایی انسان تفاوت چشم انداز بین اشیایی که از چشم چپ و راست دیده میشوند (اختلاف بین دو چشم) با محل اقامت ما (از طریق تمرکز) برای ادغام این دو دیدگاه توانایی ما را در درک سه بعدی کامل می کند.
تلویزیونهایسه بعدی اولیه (و همچنین فیلم ها) معمولا با ارائه دو تصویر مجزا یکی برای چشم راست و دیگری برای چشم چپ که با استفاده از عینک های تخصصی ترکیب می شوند ، عمل می کند . فناوری دیگری که به عنوان تصویر برداری اتوستروسکوپیک (auto 3D) شناخته می شود مبنی بر صفحه است و نیازی به استفاده از عینک مخصوص برای بینندگان ندارد.
توشیبا تلویزیونهای 3D جدید خود را با فناوری مبتنی بر صفحه اتوماتیک در نوامبر ۲۰۱۰ به بازار ارائه کرد . در این تلویزیون ها نمایشگر بر اساس 9 دیدگاه مجزا از هر فریم دو بعدی ساخته شده بود.
در حال حاضر صفحه نمایش سه بعدی تلویزیون های توشیبا فقط در اندازه های ۱۲ و ۲۰ اینچی در دسترس است و بینندگان برای تاثیر 3D باید در محدوده ۴۰ درجه یا دو یا سه فوت دو تر از صفحه نمایش بسته به اندازه آن قرار بگیرند .
به دلیل محدودیت های پهنای باند سیستم های مبتنی بر کابل و ماهواره هنوز قادر به پخش واقعی 3D نیستند.
تمام فناوری های رایج نمایش تلویزیون از جمله ال سی دی ، ال ای دی ، پلاسما وOLED دارای ویژگی 3D هستند.
از مهمترین تولیدکنندگان تلویزیون های سه بعدی ال جی ، میتسوبیشی ، شارپ ، سامسونگ ، پاناسونیک ، سونی و توشیبا می باشند .
هنگام خرید تلویزیون سه بعدی چه نکاتی را در نظر بگیریم ؟
– همه تلویزیون های سه بعدی جدید دارای کیفیت 1080p فول اچ دی و حداقل تازه سازی ۱۰۰ هرتز هستند . هر چه میزان تازه سازی بیشتر باشد تجربه تماشای فیلم سه بعدی با تلویزیون HD بهتر است.
– برای مشاهده حرکات سریع مانند ورزش یا فیلم ها باید آنها را بر روی ال سی دی یا ال ای دی- ال سی دی ۲۰۰ هرتز ببینید.
– برای عملکرد های سریع مانند ورزش در تلویزیون های پلاسما به گزینههای600 هرتز نیاز دارید .
دلیل استفاده از عینک سه بعدی هنگام تماشای فیلم از تلویزیون سه بعدی چیست؟
تولیدکنندگان از عینک های حائل برای دیدن جلوه سه بعدی استفاده می کنند ، زیرا در صورتی که از عینک استفاده نشود تصاویر بر روی صفحه مخدوش به نظر می رسند.
افرادی که از لنز یا عینک های طبی استفاده می کنند می توانند عینک های سه بعدی را بر روی عینک های خود قرار داده تا بتوانند جلوه کامل سه بعدی را مشهده کنند .
در حال حاضر هیچ فناوری وجود ندارد که اجازه دهد تلویزیون محتوای 2D و 3D را بدون عینک نمایش دهد . بنابراین استفاده از عینک های مخصوص در حین تماشای جلوه های سه بعدی الزامی است.
رایج ترین مشکلات و خرابی های تلویزیون های سه بعدی
– خاموش شدن خودکار دستگاه
– کاهش کیفیت تصاویر و تصاویر تحریف شده
– تلویزیون دارای صدا بوده اما تصویر ندارد.
– تلویزیون دارای تصویر بوده اما صدا ندارد.
– ایجاد خط بر روی صفحه نمایش
– عدم اتصال دستگاه به اینترنت
– شکستگی پنل دستگاه
– پرش تصاویر
– آب خوردگی پنل تلویزیون