یکی از خدمات امداد تی وی تعمیر برد پاور تلویزیون در تهران است.
در تلویزیون تامین ولتاژ و جریانی که برای عملکرد دستگاه موردنیاز است توسط قطعهای به نام برد پاور که با عنوان منبع تغذیه نیز شناخته می شود ، انجام میگیرد.
برد پاور برای آنکه بتواند ولتاژ لازم را برای عملکرد قطعات دیگر موجود در دستگاه تامین کند برق و ولتاژی که از پریز برق دریافت می کند را به ولتاژ های مورد نیاز قطعات تبدیل می کند .
در صورتی که برد پاور خراب شود ممکن است فعالیت قطعاتی مانند بک لایت دستگاه ، برد تیکان ، مین برد و غیره نیز مختل شود .
مجموعه امداد TV متشکل از پرسنل مجرب و تعمیرگاه مجهز ، با 30 سال سابقه در زمینه تعمیر تلویزیون ، انواع برد پاور تلویزیون های ایرانی و خارجی را در کمترین زمان با بهترین قطعات تعمیر می نماید . هر کجای تهران که هستید کافی است با ما تماس بگیرید. – تعمیر برد پاور تلویزیون ال جیامداد تی وی : مرکز تخصصی تعمیر برد پاور تلویزیون در تهران
– تعمیر برد پاور تلویزیون سامسونگ
– تعمیر برد پاور تلویزیون سونی
– تعمیر برد پاور تلویزیون پاناسونیک
– تعمیر برد پاور تلویزیون ایکس ویژن
– تعمیر برد پاور تلویزیون توشیبا
– تعمیر برد پاور تلویزیون جی وی سی
– تعمیر برد پاور تلویزیون خمیده سامسونگ
– تعمیر برد پاور تلویزیون شهاب
– تعمیر برد پاور انواع تلویزیون های ایرانی و خارجی
– هزینه تعمیر برد پاور تلویزیون
دلایل شایع خرابی منبع تغذیه در تلویزیون
یکی از مهم ترین علت های خرابی برد پاور مربوط به دما می باشد ، به طوری که امروزه در بیشتر تلویزیونها در تجهیزات نهایی از شاسی پلاستیکی به جای شاسی فلزی استفاده می شود که حرارت کمتری را نسبت به فلز جذب می کند .
برخی از عواملی که باعث خرابی برد تلویزیون می شوند ، شامل موارد زیر هستند :
– در صورتی که خازن مورد استفاده در مدارات برد پاور از نوع نامرغوب و بی کیفت باشد میتواند باعث کاهش راندمان کل سیستم شود .
بنابراین استفاده از خازن یا حتی قطعات نامرغوب دیگر میتواند باعث اختلال در کارکرد برد پاور تلویزیون شود.
– یکی دیگر از عواملی که ممکن است بر عملکرد برد پاور تلویزیون تاثیرات منفی گذاشته یا باعث خرابی این قطعه شود ، وجود نوسان در برق است .
زیرا اتصال برد تغذیه به برق شهری از نوع مستقیم بوده و در صورتی که نوسان در برق وجود داشته باشد ممکن است این قطعه خراب شده و یا بسوزد .
برای جلوگیری از سوختن برد پاور در اثر اتصالات برق شهری می توان از محافظ برق برای تلویزیون استفاده نمود.
– قرار دادنتلویزیون در کنار منابع گرمایی مانند بخاری یا شوفاژ ممکن است باعث کاهش طول عمر منبع تغذیه در تلویزیون شود ، زیرا گرمای ایجاد شده از این دستگاه های منابع گرمایی باعث کاهش طول عمر این قطعات در تلویزیون می شود.
علائم و نشانه های خرابی برد پاور در تلویزیون چیست؟
– تلویزیون دیر روشن شده و یا روشن نمی شود.
هنگامی که بعد از فشردن دکمه پاور تلویزیون مدت زمانی طول می کشد تا دستگاه روشن شود و یا تلویزیون بطور کل روشن نمی شود ، میتواند نشان دهنده خرابی برد پاور در تلویزیون باشد که این مشکل به دلیل آسیب دیدگی و نقص در ترانزیستور یا خازن ها ایجاد می شود و باعث می شود که دستور روشن شدن تلویزیون دیر ارسال شده و یا ارسال نشود.
– خاموش و روشن شدن ناگهانی تلویزیون
یکی دیگر از مشکلاتی که نشان دهنده خرابی برد پاور در تلویزیون می باشد ، روشن و خاموش شدن ناگهانی دستگاه می باشد .
در صورتی که خازن هایی که مسئول ذخیره انرژی هستند معیوب شده باشند و یا پردازشگر تلویزیون بیش از حد داغ شود این مشکل ایجاد می شود .
– پرش داشتن تصاویر تلویزیون
هنگامی که منبع تغذیه در تلویزیون با مشکلاتی روبرو شود تصاویر دچار پرش می شوند.
این مشکل معمولاً در صورتی ایجاد میشود که به طور متناوب جریان برق به دستگاه وارد شود و یا پریز برق مشکل داشته باشد.
از جمله دلایل دیگری که نشان دهنده خرابی برد پاور در تلویزیون می باشند می توان به چشمک زدن چراغ های ال ای دی دستگاه ، خاموش شدن اتوماتیک دستگاه پس از چند ساعت روشن بودن ، توقف دستگاه بر روی چراغ پاور و غیره اشاره نمود .
چگونه می توان از خراب بودن برد پاور در تلویزیون مطمئن شد؟
برای این کار ابتدا باید تمامی سیم ها و اتصالات دستگاه را بررسی نموده و از اتصال صحیح آنها به دستگاه اطمینان حاصل نمود .
سپس باید دستگاه های متصل به تلویزیون مانند دی وی دی و غیره را جدا نموه عملکرد تلویزیون را بررسی کنید .
از آنجایی که گاهی اوقات سیم های فرسوده و پاره شده ممکن است اتصال جریان برق به تلویزیون را با مشکل روبرو کند بنابر این لازم است سیم ها را تعویض نموده و عملکرد دستگاه را بررسی کنید، اگر دستگاه همچنان روشن نشد به احتمال زیاد مشکل از برد پاور می باشد.
یکی دیگر از راه هایی که برای اطمینان از خرابی منبع تغذیه می توانید انجام دهید این است که کابل دستگاه را به یک پریز دیگر متصل کنید و دو شاخه را به صورت مستقیم به پریز وصل کنید. در صورت روشن نشدن دستگاه ، خرابی منبع تغذیه مورد تایید است.
نحوه تعمیر برد پاور در تلویزیون
با توجه به این که برد پاور یکی از قطعات اصلی با حساسیتهای بسیار بالا در تلویزیون می باشد ، بنابراین بررسی و تعمیر برد پاور در تلویزیون باید توسط افراد کاردان و متخصص انجام گیرد.
در صورتی که این قطعه توسط افرادی که اطلاعات کافی در این زمینه ندارند انجام شود ممکن است صدمات جبران ناپذیری به تلویزیون وارد شود.
اگر ترانزیستورهای پاور خراب شده باشند ممکن است نیاز به تعویض داشته باشند و شناسایی این مشکل باید توسط افراد کارشناس و آگاه انجام گیرد.
به طور کلی خرابی و تعمیر منبع تغذیه تلویزیون توسط تکنسین و کارشناسان این حوزه با بررسی وضعیت قطعه و همچنین تجهیزاتی که به آن وابسته است ، همراه است.